» کار، اشتغال و تعاون » ۸۰ درصد از کارفرمایان خواستار ارتقای مهارت نیروی کار هستند
۸۰ درصد از کارفرمایان خواستار ارتقای مهارت نیروی کار هستند

۸۰ درصد از کارفرمایان خواستار ارتقای مهارت نیروی کار هستند

19 فروردین 1404 2۰24

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ غلامحسین محمدی؛ رئیس سازمان فنی و حرفه ای در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره اینکه اهمیت آموزش های مهارتی گفت: تا سال ۲۰۲۷حدود ۴۴ درصد ازمهارت های کلیدی نیروی کارتغییر خواهند کرد و ۶ نفر از هر ۱۰ کارگربه آموزش مهارت های جدید نیاز دارند.

وی گفت : همچنین ۴۰ درصد از مهارت های فعلی تا ۲۰۳۰منسوخ و نیازمند به روز رسانی خواهند شد.

محمدی با اشاره به اینکه از هر ۱۰کارگر حدود ۶ نفر تا قبل از سال۲۰۲۷ به افزایش مهارت و آموزش نیاز دارند ادامه داد: حدود ۴۰ درصد از مهارت های فعلی کارگران تا ۲۰۳۰ منسوخ شده است یا نیاز به بروز رسانی خواهند داشت.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای گفت: در سال ۲۰۲۵ مهارت های برتر از نظر کارفرمایان شامل تفکر خلاق ؛ تفکر تحلیلی، تاب آوری،انعطاف پذیری،رهبری اجتماعی، هوش مصنوعی، یادگیری مادام العمر،انگیزه فردی،همدلی و سواد تکنولوژیک خواهند بود.

وی اظهار داشت: ۴۰ درصد کارفرمایانی که قصد دارند کارکنان را به دلیل کاهش تطابق ها مهارت ها کاهش دهند و ۵۰ درصد برنامه دارند کارکنان را به نقش های رو به رشد منتقل کنند.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای بیان کرد:۸۵ درصد کارفرمایان الویت قرار دادن ارتقای مهارت نیروی کار؛ ۷۰ درصد کارفرمایان استخدام کارکنان با مهارت های جدید، ۶۳ درصد شکاف مهارتی به عنوان مانعی بزرگ برای تحول کسب وکار و ۴۰ درصد از کارفرمایان کاهش نیروی کار به دلیل عدم تطابق مهارت ها دارند.

محمدی با اشاره به مهارت متناسب با دینامیک اشتغال افزود: در بررسی تناسب مهارت با دینامیک اشتغال در طرح تکاپو بیشتر بودن عرضه نسبت به تقاضا به مقدار ۳۹ درصد و از طرفی کارایی و سازگاری نیروی آموزش دیده توسط نهادهای آموزشی کمتر از حد متوسط به ترتیب ۴۲ و ۴۸ درصد بیانگر فقر مهارتی در کشور است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه: https://armanekasbokar.ir/?p=54185

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

  • ×