شرایط و ضوابط فعالیت رستورانها در ماه رمضان
در ماه رمضان، رستورانها با شرایط و ضوابط خاصی میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
برخی از این شرایط و ضوابط عبارتند از:
پوشاندن کامل شیشهها به طوری که فضای سالن از بیرون قابل رویت نباشد.
رعایت حجاب و عفاف.
جلوگیری از انتشار بو و عرضه خوراکهای دودزا.
جلوگیری از تجمع مشتریان بیرون از واحد صنفی.
جلوگیری از تجمع پیک بیرون از واحد صنفی.
عدم انتشار تصویر خوراکی در فضای مجازی.
ممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات.
جلوگیری از استعمال دخانیات توسط پیک بیرون از واحد صنفی.
ممنوعیت روزهخواری متصدیان و کارکنان واحد.
عرضه خوراک بیرونبر در کیسههای غیرشفاف.
رستورانهایی که دارای مجوز از اداره اماکن هستند، میتوانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند.
همچنین، برخی رستورانها در مناطق اسکان مسافران نوروزی، مسیر عبور و مرور آنها یا مکانهای حساس مانند بیمارستانها میتوانند با مجوز اداره اماکن در طول روز فعالیت کنند.
نظارت بر رستورانها در ماه رمضان توسط بازرسان اتحادیه رستوران و اداره اماکن انجام میشود.
در صورت عدم رعایت ضوابط، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.