» کشاورزی و صنایع غذایی » کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را در خردادماه تجربه کردند؟
کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را در خردادماه تجربه کردند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را در خردادماه تجربه کردند؟

10 تیر 1404 0۰4

به گزارش بازار، طبق اعلام مرکز آمار، در خرداد ماه بیشترین افزایش قیمت خوراکی‌ها مربوط به لیمو ترش و تخم مرغ بوده است؛ به گونه‌ای که این دو محصول به ترتیب ۴۶.۴ و ۲۷.۲ درصد نسبت به ماه قبل افزایش قیمت را تجربه کرده است.

در خرداد ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی” با ۱۱.۱ درصد، “ماکارونی” با ۵.۴ درصد و “رشته آش” با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “مرغ ماشینی” با ۱۰.۹ درصد است. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”ماهی قزل آلا” با ۰.۵- درصد است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ” با ۲۷.۲ درصد، “ماست پاستوریزه” با ۸.۷ درصد، “شیر پاستوریزه” با ۶.۳ درصد و “پنیر پاستوریزه” با ۵.۶ درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لیمو ترش” با ۴۶.۴ درصد، “سیب” با ۱۴.۲ درصد و “خربزه” با ۸.۹ درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”هویج فرنگی” با ۲۱.۳ درصد، “لوبیا چیتی” با ۸.۴ درصد و “لوبیا قرمز” با ۶.۶ درصد است.

همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سیب زمینی” با ۱۲.۸- درصد، “کدو سبز” با ۱۱.۳- درصد، “خیار” با ۱۰.۳- درصد، “بادمجان” با ۸.۱- درصد و “فلفل دلمه‌ای” با ۴.۵- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “نوشابه گازدار” با ۷.۷ درصد، “چای خارجی بسته‌ای” با ۷.۶ درصد و “قند” با ۷.۳ درصد است.

لینک کوتاه: https://armanekasbokar.ir/?p=81208

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

  • ×